Dugga

Det var en gång en Dugga
Som vår hjälte i måndags kugga
Han plugga och slet
Gav upp allt och smet
Tentan såg ändå ut som en sugga

Ugh, efter det där brutala brottet mot allt vad limerick heter säger jag godnatt.  Jag är trött i själen, har en granne som nog vill slå mig med oscarsstatyetter och en överbliven pizza anno tre-tiden. Jag vet inte vad den gör eller vad pizzan vill men jag är rätt säker på att svampen nyss skrek något antisemitiskt. Typiskt svamp, jävla nynazister.

Vi lirade fotboll igår, drack öl och bastade. Maken till måndag har inte setts någon gång; det var skitroligt. Synd att min kondis hindrade mig att springa mer än tjugo meter. Katastrof. Om någon känner suget att börja träna är jag på. Vi behöver bara evakuera iksu först så mina kaskadspyor inte blir pinsamma.

Glenn Beck


Serier

Nu börjar det! Efter en sommar av rent mörker börjar ljuset sakta smeka vår himmel. I framtiden kommer folk att fråga er: Minns du vart du var? Ja! utropar ni. Jag minns. Jag kokade nudlar, jag tvättade kläderna, jag pluggade. Alla historiska händelser kan sammanfattas med två ord; Jag minns.

Jag pratar givetvis om att alla serier börjar om. Nu slipper vi sitta ensamma vid matbordet eller prata med våran partner. Slappna av, låt maten värma och serien dundra. Vem behöver ord eller samtal när vi kan lyssna på alla andras påhittade liv? Detta mirakel räddar oss från social interaktion. Ett viktigt steg i våran sociala evolution. En vinst för mänskligheten.

Krasslig

Det är sant, eran kära Jonas är lite krasslig. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att det är svininfluensan utan en mer ondskefull form av omvänd allergi. När blodomloppet visar en för liten promillehalt av soffa dör de vita blodkropparna helt enkelt av stress. Detta är en av anledningarna till att grottmäniskorna inte levde längre än 20-30 år; kroppens försvar gick in i väggen och började helt sonika samlas runt vänstra stortån i protest. Med stora plakat och slagord som "No couch? no life!" och "We're here! we're lazy! get used to it!" försökte de införa lite demokrati i immunsystemet. Inte de mest fantasifulla slagorden och det kanske var därför det tog så satans länge för de röda blodkropparna att föra meddelandet vidare till hjärnan.

Vad har allt detta med mig att göra då? Min soffa har, som ni vet, kommit och jag har nästan överdoserat. Nu när jag ska avvänja min ganska ohälsosamma och sexuellt knepiga beteende har de lata asen börjat protestera. Inte mycket att göra än att då och då stampa mig hårt på tårna.


House on Haunted Hill

Filmen är bra, sjukt kult. Så det var med skräckblandad förtjusning som min dröm sakta vävde in ett liknande scenario. Ett stort hus som byggdes på en ond miljonär-terrorists grav; jag var där med folk jag inte kände men några bekanta ansikten fanns. Hunden från I am Legend och någon som var lik Rosa Parks. Jag och hunden blev genast förälskade och tycktes veta vad den andre tänkte och tyckte. Det var magiskt. Nåja, någon i vårat sällskap blev smittad och alla visste att ingen fick röra denna person. Medan huset byggde fällor, skrattade ondskefullt och var allmänt taskigt sprang vi runt och väntade på att jag skulle vakna. Omöjligt. Vi visste att vi var tvungna att överleva natten. Allt hände i någon slags 80-tals anda där ingen riktigt blir sadistiskt mördad utan mer faller ihop på något oövertygande sätt.

-drömmen försvann-

Nu är jag och två andra i en fängelsecell där vi blir våldsamt torterade av monstren utanför. En snubbe blev stucken med pålar och söndersliten. Assimilerad. Vad ska man göra? Tillslut kommer sista "monstret" men något är fel. Min hjärna har inte nog med resurser att rendera denna best. Han ser ut som monstren i filmen Komodo (som är den sämsta film som någonsin gjorts) och all känsla av spänning försvinner. Jag försöker byta ut monstret till ett litet flickmonster, jag vill vara rädd. De utanför cellen som nyss slitit sönder någon stackare stannar upp och rycker förvånat på axlarna. Det är över. Allt jobb i onödan.

Skit.

Bionic Commando

Denna episka avrunkning som gav oss fyrkantiga ögon och en stor dos -vad ska det bli av dig-ande har återuppväckts. Spencer är tillbaka som the ginger avenger och svingar sig på ett sådant välkänt sätt att spindelmannen nog kommer kräva en slant eller två. Gameplayet är bra, men det är bra på ett sätt som gör att man vill kasta datorn åt helvete. Även fast man kan kasta sig 300-meter ner och svinga sig på en lyktstolpe kan man bara göra det. Sen då? Jag vill turnera runt på stan och smeta folk, inte vackert promenera runt på gatorna tills någon douchebag-programmerare bygger en högersväng. Det är enerverande.

Erik köpte ett spel för ett tag sedan som hette Two Worlds med ett intressant koncept. Tyvärr så envisas folk med att hyra sin svåger som voice actor och pajjar allt. Rösten lät som Jultomten inte borde göra. Bionic Commando lider av samma problem. Nathan är ett präktigt äckel med 3-dagars skäggstubb och en röst som bara en mor kan älska. På något sätt så betonar snubben alla coola ord riktigt hårt. Jag fattar inte riktigt hur han gör det eller hur de egentligen kunde låta snubben våldta spelet så men... ja.. Om ni sett någon film där en polis inte följer reglerna utan spelar sitt eget spel och får skit av sin chef så vet ni exakt vad jag menar.

Nåja, de har iallafall gjort den snyggaste menyskärmen genom tiderna. Fruktansvärt häftig. När spelet börjar borde ni dock stänga av ljudet och lyssna på de som inte gick vidare i idol.

Sista

Blivit många tråkiga inlägg den sista tiden. Det här är sista.


http://www.petitiononline.com/muradi/petition.html

Starstruck

En av de största namnen inom populärvetenskapen har nu klivit in i blogtvn. Han heter Thebadastronomer på youtube och är helt fantastisk. Han är faktiskt en riktig astronom, och "chef" för the James Randi educational fund. Det här är helt fantastiskt.

Jag fattar inte hur tur jag har att få se honom.

Ps. Han är en av de ledande inom rapid expansion teorin som nyligen blivit generellt accepterad. Hur coolt är inte det?

BlogTV

Sitter och tittar på DprJones och hans 24-timmars BlogTV charity drive. Han samlar pengar till läkare utan gränser och har fixat ihop 20379 dollar. Alla de största youtubarna kommer att medverka inom detta dygn och jag kan inte beskriva hur satans pepp jag är.

Det är som att se jesus bergspredikan eller liknande historisk händelse. Snubben ska alltså vara vaken i 24-timmar och intervjua folk inom deras expertisområde. Allt kan ses vara ett stort fuck you till venomfangx som försökte samla ihop pengar till ett barnsjukhus. Han drog ihop 3000 dollar, blev girig och behöll allt. Jävla stolpskott till kreationist.

PS. länken till blogtvn hittar ni här.

...


Äntligen en anledning att gå i kyrkan

Här.

Spontaneous morons

Var tvungen googla Spontaneous human combustion. Wikipedia flaggade givetvis toppen med den senaste vetenskapliga informationen. Länken hittar ni här.

Jag höll på dö av skratt när jag läste denna artikel som, utan tvekan, skrivits av någon som inte riktigt fattar hur vetenskapen fungerar.

Causes

These generally fall into one of three groups: paranormal explanations (e.g. a ghost or alien caused it)

Det är så fruktansvärt roligt. Nästan så att jag vill göra en smiley. Eller nej, kanske inte. Eller.. vafan, man lever bara en gång. Här kommer den

=)

Gnnnh

Vaknade två på dagen vilket effektivt förstör alla sorters planer man potentiellt hade. Dagen spenderades således framför datorn där man får reda på att Tokio hotel kommer till stockholm. Jag vet inte vad man ska ta sig till. Känner mig misshandlad och har en stark misstanke till att denna lördag egentligen är en söndag och då en parantesdag. Ni vet, en dag som spenderas med att vänta på andra dagar.

Borde sätta mig på en stubbe och tjura ett tag kanske. Soffan kommer dock den 10:e. Om ni lyssnar riktigt noga då kommer ni höra då jag misslyckas med att montera skiten. Mina ångestvrål kommer att vara i den här klassen.


That's right, I went there


The art of procrastination

Jag har beställt soffan nu vilket är en helt fantastisk anledning att blogga istället för att studera inför morgondagens seminarium. Ni kanske undrar varför jag helt plötsligt fått råd med en soffa? Enkelt min gode vän. Jag har lyckats lura en organisation som heter csn. Dessa blåsta jävlar ger mig pengar bara för att jag skickade in ett papper där jag bad om lite. Puckon. Vet inte om just ni skulle klara av det, det krävs trots allt en mastermind som mig för att lyckas med denna bedrift.


RSS 2.0