Cheaters

Det här är det mest awesome program som någonsin gjorts. Partners blir tagna på bar gärning av deras bättre hälft. Så jävla bra att han har en lädermask och fillingar på sig hela tiden när han försöker bortförklara hans lilla snedsteg.


Far out


Erik är bög

Har halsfluss vilket är ett enorm kuksugeri. Har så ont i halsen att det känns som man ligger i barnasäng varje gång man ska till och svälja. Feber är också roligt. Roligt att frysa ihjäl samtidigt som man badar i svett.

I andra nyheter så vägrar sommaren somra. Det är det största myteriet sedan urminnes tider, om jag inte får sommar och min "fix" av brutalt dålig musik på badstränder så vet jag inte vad som händer. Vi borde flytta Sverige och sätta roder på skiten så vi får oss ned till afrika. Vill inte sitta längst upp men kanske där i höjd med madagaskar fast på andra sidan. Vi kan bli ett fint komplement till afrika.

Om ni inte förstår vad jag pratar om så är Erik bög och jag har feberyra.

Om ni undrar var jag inte har bloggat och bara lagt in youtubevideos så är det av den enkla anledningen att jag har fått tillbaka mitt xbox. Det var awesome, spelade ninja gaiden i två timmar och slaktade sönder jävligt många, jag var så jävla cool. Sen pajjade det igen. Har skickat in den på lagning igen och gått ner i en djup depressionsspiral. Jävla fittxbox.

Mvh
/Jonas

Ocean (Live at Federation Square)



Annan version av Ocean

Ups.

Ups är ett företag som leverar paket. Ups ska leverera mitt xbox, men de skiter ups i.

Jag vill att ups brinner i helvetets skärande eldar.

For my friends

Grym skiva. Jävla grym låt. Gillar stämningen i studion


Kärringfaktorn

Jag har en enormt tråkig tid i skellefteå. Staden som födde mig klarar inte av att hålla någon slags kvaliténivå. De forna glansdagarna då vi hade ett av norrlands största uteställen är säkerligen förbi då man går in på en nattklubb och möts av sura vakter/blaskig öl och otrevliga artonåringar.

Jag vill också prata om kärringfaktorn vilket höjs exponentiellt ju längre upp i landet du befinner dig och ju fetare kärringarna blir. En smal tant i Skellefteå kan fortfarande ha ett lågt kärringtal men en fet tant är nästan automatiskt kärring. Kärringfaktorn uträknas för att se vilken potential en stad har för att underhålla ungdomar och räknas ut såhär: antal feta tanter(x) delat med den totala mängden tanter(y) sedan justerar du värdet som så: -0.10 för söder om uppland, ingen justering söder om gävle och plus 0.10 norr om gävle. Värdet landar då mellan 0.1 och 0.9 och avgör hur attraktiv stad du lever i. Skellefteå är efter min godtyckliga uträkning någonstans vid 0.4 vilket vid första anblicken kan anses som ett ganska bra värde men efter nogrannare analys måste vi inkludera sexfaktorn i det hela. Kärringarna i skellet ligger aldrig vilket höjer kärringfaktorn med 0.20 punkter och således är vi på det skyhöga värdet av 0.60.

Det betyder bara en sak: Fly för fan, FLY.

Andra städers värde lyder som följer:

Haparanda: 0.3 - De har många heta finnar och ikea.
Stockholm: 0.2 - Lattemammor är heta.
Göteborg: 0.7 - Vilken tjej vill ligga med en tjurig göteborgare?
Umeå: 0.3 - Studentstad + unga industriarbetare.
Uppsala: 0.6 - Studentstad men tråkigt uteliv eftersom de är Stockholms blindtarm.
Sollefteå: 0.9 - Gissar bara men eftersom de har sämre namn än Skellefteå kan jag bara anta att det måste vara katastrofalt där.

The hardest game in the world

Det här är det självutnämnda svåraste spelet. Jag håller inte med, I wanna be the guy är sjukt mycket svårare.

Världens svåraste spel

Blind Melon

Nya Blind Melon skivan äger! Var tvungen att akta mig noga för att inte jämföra den nya sångaren allt för mycket med den gamla men han funkar jävligt bra. Jag är imponerad och många guldkorn finns på skivan, lätt värd att tanka hem.


Jonas har, i andra nyheter, sommarlov vilket betyder en hemsk blandning av solsken, glass och jobb. Ska bli roligt att se alla vänner som blir bruna då jag jobbar i mejeriet eller kassan. Alla ungjävlar som envisas med att cola är värt att köpa på sommaren och att glass är gott. Jävla glin. Ska kasta arga tegelstenar efter den första ungfan som försöker jävlas med mig.

Solen och andra smått retarderade saker.

Solen vill uppenbarligen inte att jag ska leva. Det gula aset sprider sin sommarvärme som den terrorist den är. Motbjudande. Jag vill inleda sexuella relationer med en frysbox. Eller mitt xbox. Saknaden efter mitt xbox är som ett hål i hjärtat. Som längtan mödrar måste ha känt då de skickade sina söner till andra världskriget.

Näe, ska inte gnälla. Har haft en stimulerande söndag med glassätande och diverse soffpotatisaktiviteter. Funderar på nudlar till middag.. Kanske lite mjölk. Kanske blir helt wild and crazy och gör en macka till det.


RSS 2.0