Gnnh, yran

Jag skulle kunna berätta hur jag känner mig men jag visar det hellre... Genom paint!

image3

Gissa vem som kommer på trästocks?



Jag är jävulst olycklig

Ungefär som två shots

Har just svept två filmer, ungefär som två shots. Efteråt är man filosofisk och allmänt motbjudande. Skriver med korta meningar. Extra korta. Ofullständiga.

Måste städa rummet...

"Vad tycker du min nya chihuahua ska heta?"

Det var den äckligaste jävla frågan någonsin. Jag vill, i punktform, kritisera denna person.
  1. Hon är uppenbarligen en väldigt modemedveten person, vilket är paradoxalt med tanke på valet av hund: vem i hela helvetet skaffar chihuahuer nu? Den hunden är så jävla ute.
  2. Uppenbarligen saknar hon färgsinne, hennes blogg har den rörigaste och tråkigaste designen jag någonsin sett.
  3. Hennes namnomröstning är både tråkig och fel. Hon ser inte på hunden som ett liv utan en accessoar, vilket både etiskt och praktiskt är fruktanssvärt fel eftersom accessoarer per defenition inte är "inne" länge.
  4. Hon är från Göteborg vilket är Sveriges armhåla.
  5. Hennes blogg heter girlsofgbg men av vad jag kan se så är det bara en tjej.
  6. Hennes kommentar på mitt förra inlägg visar tydliga sociopatiska tendenser av anledningar redan klargjorda.
Någon som har något att tillägga?

Facebook

Den eviga strömmen av facebookmail har slutat. Inga mer "fight ninjas in a cataclysmic future with cheese" eller "gå med och bekämpa våldet i sudan". Är terrorn äntligen över? Kan mina mordiska tankar mot mina vänner äntligen upphöra? Om så är fallet vill jag bara tacka facebook för en jävla tid, fy fan vad roligt vi hade. Låtom oss titta tillbaka på alla de magiska tillfällena då facebook berikade våra liv.

image2


Jonas - Batman

Hemtenta är för suckers, Jonas alter ego Batman har inga hemtentor. Batman är för awesome för mesliga prov. Den maskerade muskelhögen slåss mot bovar på ålidhems gator. Inga hemtentor. När jag var sex år föll jag ned i en grotta och iden om batman föddes. Nu lever han: som ett väsen, som min själ.

Dr. John Callaway och Batman lever symbios i Jonas kropp
image1

Goddagens

Goddagens kära medmänniskor, hur mår ni? Det är en stor dag för gemene student, en dag som i framtiden kan jämföras med D dagen, månlandningen, uppfinnandet av kaffet och uppfinnandet av systembolaget. Det är den 26:e maj och jag gjorde restuppgiften som varit ett skavsår i bakhuvudet under lång, lång tid. Därför vill jag att ni sätter in hundra kronor var på mitt konto som gratulation till denna enorma bedrift.

Mvh
/Jonas

Ainbusk



Jävla skitskåningar eller vad dom är. Var skiträdd för den här låten då jag var liten. Förbannade Ainbusk förstörde min barndom. Trodde dom dog och mötte lassie i helvetet (hade hört att lassie var död).

Redovisning

Lärare är kreativa i sitt yrke vilket gör det till det attraktiva yrke det är. Om lärare är kreativa så borde lärarstudenter rent logiskt också vara det. Då runt hundra lärare ska redovisa sina grupprojekt kan du lita på ett potpori av upplevelser och inspirerande arbeten. Det var himmelriket där i lärarsalen. Handledarna ska ha speciell cred för deras förberedelser och rigorösa testning av både bildkanonen och ljudanläggningen.

Självklart är jag ironisk. Det fanns några guldkorn i denna tågkrasch men då allt är sagt och gjort har dessa guldkorn snart bytts till snaror för kollektivt självmord.

Lost


Zombies

52%

Öppen bar

Det finns en plats på jorden där solen aldrig ler den platsen är mitt huvud - dit vill jag aldrig mer.

Undrar om NH finns kvar överhuvudtaget. Är fullt möjligt att jag svepte stället.

Äntligen

Det har äntligen hänt! Jag har spontant fått lön för ingen möda, någon stackars sate har gett mig pengar för att inte göra någonting. Det var tamefan på tiden att någon skulle uppmärksamma det hårda livet jag lever. Nu pratar jag inte om csn, utan 2298 kronor märkt LÖN. Måste nog gå på banken och höra om det verkligen är mina pengar. Fast, jag skulle kunna spendera dom på skrov/öl/pizza och kvinnor. Kanske tevespel också... Jo, tevespel. Självklart tevespel.

Gaming äger.

Urk...

Hittade ännu en omöjlig sak. Helt fantastiskt roligt.

http://www.jesper.nu/onlinespel/tankespel/Impossible_quiz.php

I wanna be the guy

Det finns ett spel. Ett spel som designats enbart i tumörssyfte. Det är inte roligt, har inte bra grafik, ingen spelkänsla, bara ilska. Denna travesti är det mest beroendeframkallande och äckligaste som finns, helt omöjligt att klara av. Helt jävla omöjligt. Det tar tjugo minuter att komma en meter längre än förra gången. Jag är så satans förbannad. Men, I wanna be the guy. Spelet hatar dig, du hatar spelet. Älskar det.

Man kan riktigt höra hur humöret brister för den här killen.

Ledig

Min lediga dag har inte varit lika stimulerande som jag hade velat. Det jag trodde skulle vara en kabare av fantastiska ögonblick blev en tradig dag med underutvecklade aktiviteter. Besvikelsen är enorm. Vad kan man fylla en ledig dag med? Skulle kunna städa, göra rest, promenera, planera inför kommande events, tvätta kostymen osv osv. Men uppenbarligen är jag oerhört ineffektiv. Ska skaffa assistent.

Slut pengar

Nu är jag inne på sista snusdosan vilket alltid är lite av ett kuksug. Det är ungefär som att veta hur många andetag man har kvar tills döden så vilka strategier använder man?

* Snusa -länge- strategin - Det är en beprövad metod som sällan gör en besviken förutom då man ler och visar en samling brunrandiga tänder.

* Snusa -sällan- strategin - Också beprövad men tyvärr medför den en enorm risk för "collateral damage" så att säga.

* Recycling - Inte lika beprövad men ack så nödvändig. Fungerar dock bara hemma, återanvändning på skolan är inte uppskattat och brukar innebära en ensam skoldag.

* Sälja sig på gatan - Inte provat men kan vara en bra idé.

* Bryta ihop och komma igen - Första delen i den strategin fungerar utmärkt men att komma igen får alltid vänta till den 25:e

Ledig

Ledig imorgon och genast vart världen grönare, vädret varmare, ölen kallare och kvinnorna naknare. Helt fantastiskt är det.

Gratis tatuering

Tobbe säger: http://allehanda.se/avdelning/harnosand/26630
Jonas säger: ja jävlar
Tobbe säger: vad skulle du säga då?
Tobbe säger: om det hände dig
Jonas säger: "tack för att du inte gjorde en penis"
Tobbe säger: haha
Jonas säger: näe, vet inte... skulle vara en smula upprörd
Jonas säger: skulle du säga?
Tobbe säger: jag har faktiskt inte den blekaste, skulle nog vara ganska rädd
Tobbe säger: och förbannad
Jonas säger: jo

Känns bra att svenska maffian är kreativa i sina skrämseltaktiker. När man ser det här så börjar "bu" kännas en smula 1997.

Nine Inch Nails

Var tvungen att ladda hem deras nya skiva enbart för att den var gratis på deras hemsida. Lyssnat igenom halva och är ganska imponerad. Känns bra att det finns några i den här världen som inte enbart är ute efter pengar. Ger en hopp för mänskligheten, nog för att man inte kan klandra de som vill ha pengar. Äh skit samma, skrev bara det här för att få upp bilden som jag, för övrigt, tycker är jävligt rolig.

Här igen

Är tillbaka i bloggvärlden och kommer fortsätta i samma anda som min förra. Eftersom det var ett tag sedan så är jag rätt ringrostig och tänkter börja ganska lätt med en lista på saker som stört mig de månader jag har spenderat offline

* Amanda Jenssen - Möjligt att hon har en hemlig agenda och vill förstöra mina öron
* EMD - Världens tre sämsta människorna gick ihop och skapade en helt ny nivå av motbjudande
* Slöa osthyvlar - Då hyveln liksom pulvriserar resten av osten och gör den otjänlig
* Vinbakfylla - Finns det något värre?
* Restuppgifter - Vem fan vill läsa en sida där jag diskuterar kränkande behandling? Jävla universitetslärare

Känns skönt att få avreagera sig igen

RSS 2.0