Val

Om man räknar upp alla dåliga tillfällen att sluta snusa måste valvaka vara i topp tio. Rakt där uppe med tentaplugg och stundande avrättning. Valet frambringar ilska i min tjocka, arma ärthjärna. Inte för att jag är värst partipolitisk eller överdrivet såld på endera block utan för att Sverigedemokraterna lyckats armbåga sig in i riksdagen. Ja jag vet att det inte är klart än men det är klart. Jag tippar mellan 5 och 5,5. Varför inte ge FI dom rösterna?

Jag hatar politiker och medan jag tuggar fradga och funderar på att göra inbrott hos närmsta snusåterförsäljare för lite kärlek med snuskylen sitter min sjukt ointresserade flickvän på nålar och lägger pussel. I köket. Jag har snott hennes teve, dator och snart hennes cola. Hmmm, det här stycket gick inte riktigt åt det hållet jag hade hoppats på men är för förbannad för att planera inlägget. Mest för att jag saknar snus men också för att SDs tjocka, flottiga jävla fingrar kommer kleta på framtidens SOU.

Känner jag någon SDare? Är inte säker, gör ni?

No games and no ... Well just no games...

Några nya saker att ta upp till er mina kära medmänniskor. Det är strax val vilket förändrar Sverige från "alla på internet är idioter" till "alla är idioter". Det är underhållande att lyssna på alla panikrekryterade stolpskott i valstugorna (ja jag är givetvis med i alla är idioter-lägret) som krampaktigt smutskastar andra alliansen. Men det är inte riktigt det jag vill diskutera.

Jag har köpt ett Wii vilket nog kommer sluta med att jag vevar ner teven eller nitar mig själv men det är inte heller viktigt. Så vad är viktigt?

Trogna läsare minns att jag la ut ett foto som borde ha kanoniserats likt Mona Lisa men tyvärr föll det i glömska. I'm bringing it back. Givetvis har gemene grundskoleelev bättre musch men... kommer inte på något men så håll till godo med denna förhoppningsvis mer permanenta moppemusch.


The epilogue

Sista gången jag startar den här skitbloggen. Anledningen är givetvis den att det helt enkelt inte är inne att blogga längre. Bara såååå 2006. Ville dela med mig av några sista visdomsord tills jag åter blir less på att vara en dick mot större delen av mänskligheten. Mitt ego har bättre saker för sig.

Formaterade datorn för några dagar sen vilket medförde en hel hög med oväntade problem. Visserligen ingår problem med hela Microsoft grejjen men tyvärr är det svårt att skylla en hel livstids bortformaterade foton på Bill "jag hjälper gärna Afrika" Gates. Hade också slarvat bort cdn med drivrutiner vilket gjorde mig jävligt panikslagen. Tyvärr löste det sig och det är därför du nu kan läsa mina halvt formulerade tankar.

Har köpt en ny skärm som har en död pixel på det där stället där ögonen vanligtvis vilar... Det är ett riktigt problem eftersom jag dyrt och heligt har lovat att inte bli en sån som använder frasen "tekniken gillar inte mig" på ett klämmigt sätt.

Sommaren.... i bilder

Eriks TV

Ids fan inte lägga upp bilderna på vårat mission.. Kanske nästa inlägg..
Peace.


RSS 2.0