Fantastisk Grill

Jag såg en av de sorgligaste sakerna jag någonsin sett vid Fantastisk Grill idag. Var hungrig och stannade vid grillen, väntade ett slag innan gubben frågade om någon ville beställa. "En kebabrulle, dagens." blev mitt svar och han vände sig om. Kvinnan som kommit 10 sekunder efter mig fick inte beställa utan ställde sig lite förstrött i luckan och väntade. I två minuter väntade hon.

Det som jag nu berättar hände två gånger.

Kvinnan går därifrån och ställer sig i den uppluckrade folksamlingen där alla redan har beställt. Efter några sekunder dyker en extremt streetsmart snubbe upp och säger "Någon som inte beställt? Nej? Kebabrulle tack!". Kvinnan ser sin chans och kutar till luckan. Blir stående i två minuter och försöker tydligen stirra in sin beställningen i kockens rygg.

När gubben ger mig min kebabrulle känner jag en stark hand på min axel och en "om du säger att du var före mig dör du"-röst som beställer ett skrovmål.

Suck

Bloggade två gånger igår men dom finns inte sparade som inlägg och inte heller finns det något nytt på bloggen. Nåja, allt var ändå oviktigt dravel som bäst hör hemma i den där masken från star wars (den i asteroiden).

Efter två månader av euro shoppers strips och falukorv ger staten mig mina pengarna jag knappt förtjänat. Det var tamefan på tiden. Trodde jag skulle bli tvungen att bli hemlös vilket, i all rättvisa, skulle vara ett intressant projekt.

Nåja, ska skriva ett längre inlägg angående CSN när jag återvänder. Har mycket att skriva av mig angående dom.


Jag vaknade och klockan blev 00:21

Dagen har varit ett bizzart inferno av konstiga bilder och utmattande, repetativa rörelser. Skolan, iksu, mat. Jag kom hem i förhoppningen att kanske, bara kanske skulle middagen laga sig själv och dammsugaren skulle städa samtidigt som soffan masserade ryggen lite kärleksfullt. Synen jag möttes av fick mig att genast spendera resten av kvällen försjunken i bokkoma som jag, bara några minuter sen, vaknade ur. Den var bra metro 2033. Rekommenderar den.

Linus har, med sina demoniska kommentarer, bett om mer hat på bloggen. Det fick ett kontraproduktivt resultat och jag ska nu berätta hur mycket jag älskar världen.

1. Det var länge sen jag utnyttjade sommarens plaskvåta smörgåsbord. Jag vill sitta i midnattssolen och fiska med goda vänner och på sömnig norrländska förstrött filosofera.

2. Jag tycker det är fantastiskt roligt att möta någon man halvkänner på en trång gångväg när båda ska åt olika håll. Alla de panikartade beslut som måste tas och den katastrofala stämningen då en stannar och den andra har för bråttom är otroligt underhållande.

3. Jag älskar morgonkaffe.

4. Av någon anledning har jag tyckt om att vara på ruinens brant över nästan två månader nu. Det har varit lärorikt på någon primal nivå.

Nåja, hade några punkter till men insåg att till och med jag hade slutat läsa så det får duga sådär. Nu ska jag försöka lära mig vad sjögurkor egentligen är för något.

Peace


Den ondaste falukorven någonsin.

Söndag

Söndagar har en förmåga att erbjuda absolut ingenting. I en uttråkad trans har dagen förflutit. Givetvis finns det guldkorn även i sömniga söndagar men ett fenomen är sannerligen för tråkigt för att undkommas:

Det är OS-tider nu och jag som har en djup avsky för sportevenemang måste gräva mig långt ner under täcket. Att se hnn och hmmm trotsa kylan och sätta ett helt liv av träning i praxis ger mig ingen glädje. Jag hade kunnat se poängen om det var en kompis som tävlade eller om man själv utövade sporten. Dessvärre är inte sporadiska gymbesök en olympisk gren och det finns inte heller några som tävlar i existensminimum. Suck.

Så vad gör en obstinat man i sina bästa år på en Söndag som denna? Konståkarna bevisar själva att det är omöjligt att ta sporten seriöst.


Välkommen tillbaka.

Jag har tagit en medveten och obehövd rast från bloggen i syfte att på strikt betingingsväg försöka plugga. Plus att CSN har min manlighet i ett skruvstäd. Att försöka vädja till en stats humana sida är som att försöka svetsa marshmallows. Det går tamefan inte. Nåja, back to business.

Jag har efter-tenta-stökigt vilket borde få alla normala människor att respektfullt stänga ytterdörren och skräckfilmsspringa hem. Inte Jonas, för han är hemma. Suck, morgondagen bjuder på ovälkommen dammsugning och krass skurning. Allt för samhällets bästa.

Har en pengaburk för enkronor och äckliga 50-öringar. Den är slut vilket är konstigt eftersom den aldrig har varit det, flyttade tillochmed med den. Suck, måste bygga ett nytt imperium av stapelvänliga medel.

Min mamma var på besök och Jonas städade lydigt innan, Det var så satans fint att jag funderade på att spärra av lägenheten och ordna museumsliknande turer (med plastöverdrag för skorna givetvis). Men planen gick i stöpet då museet inte köpte min idé. Jävla kapitalister.

Peace

Ja btw. OS är på G, ska försöka knåpa ihop något hatiskt mot fenomenet imorrn.

Dreams


Hur en lat student skriver ett arbete (graf)


Lodräta
- Gott om tid
- Jag gör det sen
- Det är lugnt
- VA?!? IDAG?!
- KUUUUUUUUUUUUUK!!!

Vågräta
- Dock, arbiträr, kausala
- Eftersom, därför
- Borde, snäll
- Snubbe, alltså
- Liksom, typ, så, asså

=)


RSS 2.0