Caruso suger

Caruso måste vara en av de sämre (om inte den sämsta) skådespelaren som ändå får göra saker på teve. Han kan tamefan inte levera.



Här är alla hans one liners. Fantastiskt roligt.


Awesome comment

Olov postade ett youtube klipp för ett tag sedan på sin blogg med tom waits. För tre veckor sedan kommenterade en snubbe videon. Jag tycker det är så jävla roligt.

Här. Lyssna på låten då ni läser. Han heter musicistheproblem och det är den fjärde kommentaren

Tant Sol

Min mormor är nu död. Hon har länge varit diagnoserad med lungfibros som på de senaste veckorna, akut, blivit värre. Det plus infektioner gjorde att kroppen inte orkade längre och Solveig dog klockan halv tolv den 26-07-2008.

Solveigs glada humör ekar hela tiden i mitt huvud då jag nu tänker över våran tid tillsammans. Hon var aldrig arg, inte ofta irriterad och alltid snäll. Jag minns speciellt en gång då jag som tolvåring hade ett kraftigt goddissug och ville givetvis att mina föräldrar skulle sponsra. De vägrade. Däremot gav mormor mig tjugo kronor och sa åt mig att köpa godis så länge hon fick smaka. Jag lovade dyrt och heligt. Frågade tillochmed om hon var sugen på någon speciell sort. Det var hon inte. Eller jo, polkagrisar. Nästan sprang till jourlivs. Väl därinne ställdes mitt intellekt inför en alldeles förstor utmaning. De sålde jo-jos där. Godis eller leksak? Det tog mig en timma att bestämma. Jag valde leksaken. Dörren öppnades på tenorvägen och Solveig spratt upp ur soffan, godissugen. Även fast hon inte sa att det gjorde något och att jag självklart ska välja leksak istället för godis så såg jag den besvikna glimten i ögat. Har alltid haft lite dåligt samvete för det och jag ber om ursäkt

Hon var alltid där för dig. Hon var min mormor. Allas vår tant Sol.

Boys beware




Propagandafilm från 50-talet.

Storälgen

Vithatten är västerbottens högsta berg och beläget cirka 7-8 mil in i landet. Där vill en norrländsk konstnär bygga en stor älg. I den här videon presenterar han sin idé, sin skapelse. Sitt projekt han jobbat med i de senaste tio åren. Vad som är så jävla roligt är att han är utomordentligt tråkig då han berättar det. När han med den här videon försöker sälja sin idé till er låter han som en trasig dammsugare. Så jävla bra.


Gerna sitte nå kärlekspar som få se som ett eget hörn.

Bitch stole my bike!

Jag säger hej som andra säger "din hund naffsar på mina testiklar". Jag rör mig som horor gör då de närmar sig en parkerad bil. Jag har inget liv, inget liv. Efter en djup jobbpsykos måste någonting hända. Nästa helg. Trästocks och jag är ledig efter 100 timmars arbete på två veckor. Om ni mina goda vänner och bekanta ska dit får ni gärna höra av er. Eller leta efter mig i vimlet. Jag är den som handlöst skriker "för vi har tagit studenten" och åker kundvagn ner i älven.

Veckans fråga (Sägs på ett väldigt käckt sett. Precis sådär som gör en galen)

Vad gör ni i sommar?

En sommar att blekna

Det är sommar. Eller det är sommar som suketter är socker; inte helt och jag är övertygad om att man får cancer av det. Det är en skitsommar. Jag jobbar 50 timmar per vecka, lugna favoriter vägrar svara på mitt mail, mitt xbox har pajjat två gånger, jag har fått halsfluss, får spontana räkningar och har slutat snusa.

När livet bestämmer sig för att jävlas börjar man fråga sig några livsavgörande frågor:

Varför är det lagligt för Kate Ryan att göra världens sämsta låt Ella Elle L'a?

Varför är lugna favoriter en hög med lobotomerade hamstrar som spelar samma musik nu som för två år sedan? Och varför kommer de undan med det?

Hur många arga kärringar krävs det för att jag äntligen ska flippa och döda alla?

Varför hatar jag stockholmare som till varje pris måste ha arla mjölk mer än extremister hatar invandrare?

RSS 2.0