Jag lägger ned.

Ja, då var beslutet taget. Motivet är att jag tycker min blogg har börjat suga mer och mer. Infernaliskt dålig uppdatering kombinerat med en allt för glad författare. Det funkar uppenbarligen inte. Om ni kastat in ett öga här ibland har ni kanske märkt att jag slutat förut, en återkommande syssla kan tyckas. Kan bara hålla med och jag kommer komma tillbaka med knepiga halvsanningar, en frätande förakt och onödig alliteration. Måste bara bli smådeppad först men det fixar nog en redig sommarförkylning eller.... Island... Europas svar på mensen. Eller Glenn Beck... Ja han lär nog fixa biffen.

Take care.

PS. kanske borde förkl.... nej det borde jag inte. DS.

Blödigt inlägg.

Känner mig grymt oinspirerad och småhängig. Kan bero på att snusdosan tog slut för en halvtimma sen eller att man försmäktar i föräldrahemmet utan älsklingen.

Jag ska till Umeå i helgen. Det betyder att jag kommer gräva mig djupt ner i min dators varma famn, föras långt bort i en värld av singoalla och starkt blandad saft. Kanske köper jag lite skagenröra också. Eller sill. Fan sillmacka med rödlök, potatis och creme fraiche.

Blödigt inlägg, knepigt syfte och rätt trist.

- Jonas Bränström

Uppföljning

Du har 2.5 fans Maths (inklusive mig och Håkan är den 0.5e). Jag är glad för din skull måste erkännas. Mer fans än stackars undertecknad

Jag har inte bloggat verkar det som vilket är konstigt eftersom jag sprudlar av inspiration.

Uppföljning

Den där ouppmärksammade och skendräktiga följetången som ni skummade igenom hade en enorm tankeverksamhet bakom kulisserna. Vad skulle med? Såhär tänkte jag:

Alla uppenbara program som CSI (förutom miami) går bort direkt. Inte för att jag vill se dom men någon sorts kvalité ska väll skräpets skräp också ha? Sen listade jag några program som, i mina ögon, skulle vara knepiga.

Personer & program

Perssons personer - Likt Malou utforskar Göran, på sitt tjockisandfådda sätt, intressanta typer.

Modekväll - Er guide blondinbella bjuder på en magisk resa...

Debatt på norrländska - Okej, kanske lite dumt att klanka ner på hela norrland men satan vad fult vi låter i tv.

Alla jävla radioprogram som sänds - Vi lyssnar på radio för att slippa se smakfullt sminkade personer som uppenbarligen inte var mobbade som barn. Vem fan sätter sig och ser på ett radioprogram? Förväntar mig några kommentarer som motbevisar mig...

Inredning med X - Det är inte bara sjukt tråkigt att se då folk får sitt hem timellat utan det sprider en enorm avundsjuka också. Fuck you Simon & Tomas.

Worlds worst/biggest/most/best/superlativ ni fattar - Speciellt från USA, klarar inte av att se samma klipp en miljon gånger medan kommentatorn petar en med sin auditiva erektion.

Mja, ni fattar.

- Jonas Bränström (screw you Erik)


RSS 2.0