Tal till nationen

Det var awesome.

Städvecka

Jag har städvecka i korridoren. Det medför, i vanlig ordning, en veckas försening och arga blickar från korridorskamraterna. Det är idag torsdag och städningen skulle egentligen ha skett i söndags vilket skapar problem och friktioner med mig och mina grannar. När jag nu vandrar in i köket tystnar folket snabbt och skickar Clint Eastwood blickar efter mig. Det är ett problem. Jag har visioner om att jag vaknar på natten och hör "Do you feel lucky punk? Well, Do you?" eller grannar som gör en utarbetad tjugo-minuters tystnad och stirrar på mig med händerna nära höften.

Jag kommer dö spagettiwestern döden.

Tribute to Mr. Coats

Background
One fateful night when the moon hung bright a sinister wind flew past the scurrying masses on the crowded street. It blew past the newsstand on Maine and further down past the plaza. As it traveled downtown it lifted newspapers, blew the hat off of Mrs. Harrison who sold the roses and tossed the litter on Greenwich Avenue to a new pattern of disorder. Our wind finally made its way to Canal Street and rustled the open window of the old hospital. On this particular day and in this particular room a girl died as she gave birth to a baby boy. This boy did not scream but contemplated the revenge on the wretched, incompetent doctors who stood idly by as his mother died. He reached for a scalpel and made his move as they wrapped him in his mother's coat. Through the open window you could now only hear the silence of a fresh new murder as lightning split the open sky in half.

Current status
Mr. Coats is the leader of COPBUD (Coalition of planets bent on universe domination), this organization is totally devoted in their task of conquering the universe. He surrounds himself with billions of hand-picked henchmen which makes him virtually invulnerable to outer threats. He resides in his fortress on planet Fabulon where coats are the high fashion.

Character
Extremely evil - Eats babies in order to live forever
Intelligent - Invents new equipment and weapons
Very Cool - Throws around cool quotes and the like, adds to the general awesomeness of the character
Army of robots - His henchmen are often robots
Engineer and evil scientist - Can invent stuff very fast. Gives him a Macgyver-ish trait.



Gjorde den här tagningen på Mr. Coats som exempel på en superskurk då jag hade vfu. Eleverna skulle skapa en egen superhjälte/skurk efter ovanstående modell. Som ni ser gjorde jag en spin på eriks karaktär Mr. Coats.

Nu är det jävlar kört

det satans horjävla aset som köpt hund någonstans nära mig är SÅ JÄVLA NÄRA ATT FÅ BRANDBOMBER. Blir så gud förbannad då den äckeljycken skäller oavbrutet i TVÅ TIMMAR. Det är inte så att det är -normala- timmar utan verkligen klockan fyra på morgonen till klockan sex. Börjar om där vid åtta och skäller fortfarande i skrivande stund. Jag får TUMÖR. Om den inte slutar skällar pronto ska jag lägga råttgift i maten, den är snart och springer på de öppna vidderna med lassie och flipper.

Fy faan!

Sarah Palin - forts.


Sarah Palin

Denna "färska vind" i den amerikanska politiken har kommit i blåsväder. Kändisar, nyhetsuppläsare, privatpersoner, politiker. Alla mobbar henne för hennes inkompetens och dumhet. Efter att flera källor trätt fram och sagt att hon tror dinousaurierna levde för 4000 år sedan plus hennes försök att få böcker bannade från bilblioteket börjar jag hålla med. Efter att fler och fler "pinsamheter" kommit till dagens ljus har media börjat granska faktan bakom hennes tal och kom fram till att var fjärde sak hon påstod faktiskt var sant, resten lögner. Skrämmande.

Sarah Palin ville bygga en bro till ingenstans där det bor ungefär femtio personer. Efter att kongressen vägrat ge henne pengar, en sisådär 400 miljoner, flip-floppade hon och sa att hon sagt till washington "thanks but no thanks". Finns ett speciellt pinsamt klipp på youtube där hon försöker slingra sig. Om denna "soccer-mom" blir vicepresident och mccain dör blir hon president. Det skrämmer slag på mig, jag är rädd på allvar.






Jonas - tillrättavisad

Min far har ett speciellt sätt med ord. Han har inte riktigt lärt sig det här med vanliga formuleringar men man har lärt sig dekryptera hans konstiga meningar med åren. När pappa ringer och säger "Jonas -lång paus- nu har du ju verkligen skitit i det blå skåpet" förstår man att han är smått arg. Bilden två inlägg ner är rent förtal och enligt honom en skär och elak lögn. Pappan fortsätter och hävdar att denna gigantiska konspiration involverar expojkvänner och "farliga element". Det är bara att hålla med, denna såpa har gått för långt. Jag får allt skärpa mig. Jag vill framföra mina djupaste ursäkter och låt mig bli den första att säga: jag hade fel. Bilden visar absolut inte en 16-åring med alkohol utan mer en duktig dotter på bibelstudier.

Det är klart man hänger med

Det är VFU och andra veckan är snart slut.

Första veckan präglades av en kreativ Jonas. Jag spelade gitarr hela tiden och tänkte mycket på lektionerna. Jobbade hårt. Nu är andra veckan snart slut och all kreativitet har ersatts med tragisk apati. Jag gör ingenting.

Jag vill lära mig spela riktigt grym bluesgitarr. Jag vill cirkla runt på alla flat chords och grymma slingor som sakta kryper under skinnet. Skrika ut min ångest, blunda och aldrig riktigt vara stilla.

Stackars syster

Jag hittade en bild på datorn. Där min syster är på fest och är, till synes, alkoholpåverkad. Hon är sexton år och en sådan bild kan vara känslig för henne om föräldrarna får reda på det. Detta finner jag ypperligt roligt eftersom hon under hela uppväxten tagit tydligt avstånd mot sådana fasoner. Jag la bilden som bakgrundsbild på mammas dator och fick till min förnöjda njutning se hur någon mystiskt bytt ut bilden. Bilden var också borta från hårddisken. Hmmmm. Om ändå jag sparat bilden någonstans.


Det visade sig tillslut att mitt antagande om hennes alkoholvanor varit helt ute och cyklat. Oerhört pedagogiskt och med skinande retorik förklarade min syster hur hon inte druckit ur cidern utan bara hållit i den åt en kompis. Jag förstod. Vilken blind idiot jag varit. Nåja, ni kan få avgöra själva.



Jag vill poängtera att jag inte skriver detta för att på något sätt skvallra utan mer som ett -in-your-face- inlägg. Systern är näst längst till vänster

Angående ouppdateringen

Tydligen råder ett skjudane missnöje hos Svenska folket. Och när jag menar Svenska folket menar jag Erik Muller-Sandwik. Bloggen har mer eller mindre drabbats av vinterkoma av olika orsaker. Jag tänkte ta det här i punktform.

1. Jag har en ny dator. Det är inte "bara" en ny dator utan en supermaskin. Om ni tänker den där gamla åttiotalsfilmen där någon tonåring spelar spel med pentagons dator. Det är den datorn jag har. Fast i nutid. Pentagons storebror.

2. Jag har VFU. När datorn inte längre kan användas svänger jag ned i en djup depression och uppträder liksom ryckigt. Ungefär som bambi på crack. Eller hulken på valium.

3. Jag har ett nytt spel. Det är inte ofta man terroriserar sin vänskapskrets för att desperat försöka skrapa ihop nog med ram-minne till sina föräldrars dator för att kunna spela det nya spelet.

4. Jag kan inte blogga längre. Under den långa vilan då jag bytte blogg tappade jag förmågan att formulera mig. Förut satt jag i timmar i paint och gjorde saker jag tyckte var lustiga. Nu använder jag youtube för att hitta ledsna klipp där någon gör bort sig.

Där har ni det gott folk. Jag skulle kunna lova en bättring. På allvar den här gången, men det kan jag int.. WARGAMES. Filmen heter wargames. ...e, däremot kan jag lova att jag ska försöka bättra mig. Fan vad bra den filmen var.

PS. Jag har börjat turnera i harpan. Målet är OS 2012 eller 2010.


RSS 2.0