Bionic Commando

Denna episka avrunkning som gav oss fyrkantiga ögon och en stor dos -vad ska det bli av dig-ande har återuppväckts. Spencer är tillbaka som the ginger avenger och svingar sig på ett sådant välkänt sätt att spindelmannen nog kommer kräva en slant eller två. Gameplayet är bra, men det är bra på ett sätt som gör att man vill kasta datorn åt helvete. Även fast man kan kasta sig 300-meter ner och svinga sig på en lyktstolpe kan man bara göra det. Sen då? Jag vill turnera runt på stan och smeta folk, inte vackert promenera runt på gatorna tills någon douchebag-programmerare bygger en högersväng. Det är enerverande.

Erik köpte ett spel för ett tag sedan som hette Two Worlds med ett intressant koncept. Tyvärr så envisas folk med att hyra sin svåger som voice actor och pajjar allt. Rösten lät som Jultomten inte borde göra. Bionic Commando lider av samma problem. Nathan är ett präktigt äckel med 3-dagars skäggstubb och en röst som bara en mor kan älska. På något sätt så betonar snubben alla coola ord riktigt hårt. Jag fattar inte riktigt hur han gör det eller hur de egentligen kunde låta snubben våldta spelet så men... ja.. Om ni sett någon film där en polis inte följer reglerna utan spelar sitt eget spel och får skit av sin chef så vet ni exakt vad jag menar.

Nåja, de har iallafall gjort den snyggaste menyskärmen genom tiderna. Fruktansvärt häftig. När spelet börjar borde ni dock stänga av ljudet och lyssna på de som inte gick vidare i idol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0