5 TV program jag inte vill se. Plats nr. 2

Vi börjar närma oss bästa sändningstid, ni vet, den där tiden då reklamerna försöker kränga saker likt den där fete, halvsvettiga snubben i filmer. Så vad gör man efter dagens införskaffade liggsår och nervösa sammanbrott? Vi tittar självklart vidare.

Programmet

"Sveriges bagarstugor med er värd Bert Karlsson"


Giving your innermost desires another layer of crap to fight through.

Ja, kanske inte en rättvis eller relevant bild med tanke på programmet men jag ville döda er sexlust inför kvällen. Försök att bli tänd, I fucking dare you. Nåja, till programmet. Tänk er dom där programmen på SVT som får er att undra vem som egentligen ser på dom. Sedan tänker ni er istället för X så står Bert där med sitt pojkvaskriga och knytnävsvänliga leende. Han hälsar er välkomna i skogen som säkerligen gömmer någon obskyr del av E4an bakom kameran. Han presenterar delen av Sverige han för tillfället förpestar och klipper med något clip-art ljud till en röd stuga och en kärring som ska baka bröd åt gubbjäveln. Kan han inte vara ärlig och ta fram lådvinet han har gömt just utanför bild?

Varför just detta program och inte något mer... relevant? Svaret är att jag hatar Bert. Mer än Runar. Han är ett satans as och borde begravas djupt med sina jävla fräckisböcker och skara -satans- sommarland. Vad passar han i för program? Ärligt? Just det här programmet borde han förpassas till så vi slipper se skiten. Skicka han till SVTs kollektivt oupptäckta tablå. Låt han ruttna.

Ville egentligen skriva talang rakt av eftersom det är fruktansvärt ointressant. Och om ni mot förmodan skulle vilja hålla er uppdaterad med den delen av Sverige kan det fixas med ungefär 2 minuters youtubande. Ni som säger att han varit länge i nöjessvängen och vet vad det krävs för att klara av det idag säger jag bara: fuck you. Om Bert är vad som krävs för att vi ska få höra dålig musik så vill jag gärna landsförvisas.

- Jonas Bränström

Kommentarer
Postat av: Pekka.

Snubben har t.o.m suttit i riksdagen. Vad fan har du åstadkommit sin blekfeta loser?

2010-04-14 @ 23:48:26
Postat av: Jonas

Om du definierar "att göra något" som att sitta i riksdagen med ett öppet rasistiskt parti är jag stolt att säga: inte ett jävla dugg.

2010-04-15 @ 16:11:52
URL: http://branstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0