Helgen

Det har varit en hård helg, ungefär som då de allierade stormade Normandie. Fast studentversionen. Fredagen bjöd på en ovanlig syn. Jonas sadlade om och blev bartender. Med en djup förakt för vad begreppet småtimmar egentligen borde innebära serverade jag öl, drinkar och diverse micrad mat till studenter som tydligen inte ville leva längre. En snubbe hängde av sina byxor i garderoben, en annan tyckte det var jävligt bra att inga invandrare jobbade och en tredje hade tydligen sålt all skam i kroppen till någon bättre behövande.

Lördagen var en fantastisk dag, såg Betner. Tycker det är fruktansvärt stimulerande när någon som är intelligentare än en själv uttrycker nästan exakt samma åsikter man själv har. Magnus erbjöd inte bara djup fiskomik utan bjöd även på en lösning till Israel/Palestina konflikten. Hela showen var en gastromonogisk resa av rang men kunde, tyvärr, inte räcka hela kvällen. Vi tog bussen till TC som i sin avlånghet alltid har spännande hörn att utforska. Tyvärr var DJn en jävla fitta och jag menar det verkligen. Jag menar det ur varje dålig synvinkel ni än kan tänka er. Det gick inte att dansa.

Reggaebusschauffören borde få nobels fredspris efter Obama. Aldrig åkt en buss och varit genuint lycklig förut, var en surrealistisk upplevelse.

Peace and love.

Kommentarer
Postat av: Max/Ninja

reggaebusschauffören är en riktigt underbar människa. när han kör bussen skiner solen och fåglarna kvittrar - han är kung.

2009-11-23 @ 01:56:24
URL: http://trippelsparv.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jonas, man får inte använda fitta i negativa meningar. Fy på dig!

2009-11-23 @ 22:56:52
URL: http://sofiaekelund.blogg.se/
Postat av: Jonas

Klart man får, har två stavelser. Mycket bättre än kuk. Skulle ha kunnat använda penis också men har inte lika mycket slagkraft.

2009-11-23 @ 23:03:13
URL: http://branstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Reggaebusschauffören är riktigt skön men Betner är en självgod surgubbe även om han ibland har vettiga åsikter.

2009-12-14 @ 19:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0