Spotify.

Reklamen på spotify håller på att ge mig hjärnblödning. Alltid något universiellt as som vill bjuda in till någon whiggerfest. Jävla kuksugare. Det finns en speciell plats i helvetet för dessa, strax till höger om våldtäktsmännen. Just till vänster om baren. Där står de och får smällare uppkörda i röven. Ni kanske undrar hur jag vet detta? Om ni youtubar "sounds from hell" får ni höra en äkta (läs ÄKTA) inspelning från helvetet. Det är inget skämt. Givetvis har jag analyserat detta med stor iver och lyckats göra en karta över helvetet:


Ja som ni ser. Det är inga konstigheter, bara evig tortyr.
1. Reception, ställ dig här.
2. Entréhall och förolämpningsvortexen. Här får du stå i diverse köer medan en vortex skriker könsord efter dig. Efter en sortering kommer du till en av flera rum.
3. Här är alla onanister och gluttare. Straffen varierar men generellt kan man säga att du kommer ha ganska otrevligt här.
4. Här sitter lucifer som chillaxar och retar dig medan han äter B&J och kanske slänger halva för att han är mätt.
5. Onödiga vinddrag och gnisselrummet. Här försöker du sova, men det går inte. Grannar spelar hårdrock och har efterfest medan du har tenta/jobb dagen efter. Här hamnar folk som smaskar på biosalonger och andra ligister.
6. Det här rummet är tomt för ombyggnad. Var tidigare fylld med ateister och andra liberala men de vart för många så just nu är de i lucifers tjocktarm.
7/8. Här hittar du de ondaste av de onda. Behöver inte nämna några namn, du vet precis vem som är här... Ja precis. Just dom. Smällare i röven.

Kommentarer
Postat av: Anton.

Personligen tycker jag att Daniel Lindströms nya skiva D-DAY som han uttalar DEEJAY är betydligt jävla mycket jobbigare att höra var 20 minut. Men den verkar ha äntligen lagt av.



Saturday niiight~~~

2009-08-29 @ 13:21:42
Postat av: Jonas

Du har rätt Anton. Den skivan vill jag spänna fast på en bänk och tortera i timtal.

2009-08-29 @ 14:36:43
URL: http://branstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0